DVD Drukwerk

             
 Home
 DVD 5
 DVD 9
 DVD R
 DVD Verpakking
 DVD Buma/Stemra
 DVD Links
 DVD Levering
 Contact
 
    
   
De DVD Fabriek

   Postbus 10009
   6000 AH Weert
   Tel.   0495-564145
   Fax.  0495-562514

   info@cdfabriek.nl

 

 

 

 
Uit ervaring weten wij dat veel geld en tijd besteed wordt aan het audiogedeelte van Uw produktie. Het ontwerp van het hoesje wordt dan als sluitpost gezien. Dat is niet goed doordacht, want het oog wil ook wat. Daarom werkt de DVD Fabriek samen met Replifact Media BV en CD Hoes.nl, deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van DVD hoesjes.
. Grafische ontwerpers begeleiden U op deskundige wijze naar het ontwerp dat zowel goed bij het produkt past, alsmede commercieel verantwoord is. Door de nauwe samenwerking en optimale communicatie, krijgt U een optimaal resultaat voor een uiterst scherpe prijs!

Bouwdienst Rijkswaterstaat ter gelegenheid van het tienjarig jubileum

Teksten

Teksten dienen aangeleverd te worden op diskette in .txt formaat of in .doc (Word voor windows). Belangrijk: in Word NOOIT opslaan gebruiken doch altijd "opslaan als..." gebruiken.
Indien de teksten op papier aangeleverd worden, is een meerprijs van

16,00 per pagina van toepassing.

Illustraties en foto's

Bestanden (illustraties of foto's) op disk kunnen worden aangeleverd in de volgende formaten: (min. 300 pixels per inch!) .psd .ai .pdf .tif of .jpg. De originele .psd bestanden hebben de voorkeur. Niet psd bestanden dienen als CMYK file weggeschreven te zijn in Mac byte volgorde.
Zwart/wit bestanden kunnen eventueel in .bmp doch hun kwaliteit kan daarbij niet gegarandeerd worden. Aanlevering op diskette, ZIP, 100 Mb drive of op CD-rom. Uiteraard kunnen ook normale foto's aangeleverd worden.

Lettertypes

Lettertypes: TTF (Windows True Type Fonts) kunnen niet gebruikt worden. Enkel Postscript lettertypes kunnen gebruikt worden. De .pfb en .pfm bestanden (printer en scherm bestanden) dienen daarbij meegeleverd te worden.

Kleuren

Moet er een bepaalde kleur gebruikt worden, dan altijd voor het normale drukwerk cd CMYK samenstelling weergeven. Voor de kleur op de cd een pantone-kleur nummer.

Opmaak

Wil de klant de opmaak aanleveren, dan dient dit in Quark Xpress 4.0 voor windows te gebeuren. Hierbij dient rekening te worden gehouden met 3 mm bleed aan alle zijden.

 

De DVD fabriek Nederland - Webdesign Digitaalweert